Basis Psycholoog

Functieomschrijving

Changes GGZ biedt kwalitatief hoogwaardige en tegelijk toegewijd, betrokken behandeling voor verslaving, eetstoornissen en onderliggende problematiek. Wij behandelen momenteel cliënten vanaf twee locaties, onze kliniek in Halsteren en onze ambulante dagbehandeling in Breda. Op onze locaties staat de kenmerkende huiselijke setting van Changes GGZ centraal.  Momenteel zijn wij op zoek naar aanvulling voor ons team behandelaren en zoeken een basis psycholoog. Wil jij deel uitmaken van een enthousiast, leergierig en kundig team waarbij we werken aan langdurig herstel voor onze cliënten? Lees dan verder!


Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten. De behandeling richt zich voornamelijk op de onderliggende problematiek waarbij er gewerkt wordt middels schematherapie.  


Wat ga je precies doen? 
Als basispsycholoog werk je op onze dagbehandeling in Breda waardoor je een zeer afwisselende functie hebt. Je behandelt cliënten met een eetststoornis. Een onderdeel van je werk is het voeren van intake gesprekken. Je draagt actief bij aan de behandeling van onze cliënten. Je maakt deel uit van een enthousiast multidisciplinair team bestaande uit de psychiater, (GZ-) psychologen, verpleegkundigen, diëtist, systeemtherapeut en sociotherapeuten. 


Changes GGZ heeft een platte organisatie structuur, kortom; korte lijnen en weinig hiërarchie. Kortom, bij ons kun je echt impact hebben.


Interesse? Vragen? Vrij blijvende (virtuele) kop koffie? Neem contact met ons op! Vragen? Bel met Rosanne Boer op 06 81136806.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde Master op het gebied van Klinische Psychologie
  • Je hebt enkele jaren ervaring als behandelaar binnen de GGZ
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep, ervaring met het werken met eetstoornis cliënten en/of schematherapie is een pre, maar geen must, wij bieden ook een omgeving waarin je kunt leren
  • Je gelooft in de visie van Changes GGZ en hebt een cliëntgerichte houding
  • Je bent gedreven, leergierig en flexibel
  • Je bent in het bezit van een LOGO verklaring
  • Beschikbaarheid in overleg; wenselijk is 24-36 uur per week