Basis Psycholoog Verslavingszorg

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe (GZ) Psycholoog? Changes GGZ biedt kwalitatief hoogwaardige en tegelijk toegewijd, betrokken behandeling voor verslaving, eetstoornissen en onderliggende problematiek. Deze zomer openen wij in Halsteren (Bergen op Zoom) een nieuwe locatie voor de behandeling van eetstoornissen. In deze nieuwe kliniek staat de kenmerkende huiselijke setting van Changes GGZ centraal.  


Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling, met een enthousiast en gedreven team. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten. De behandeling richt zich voornamelijk op de onderliggende therapie waarbij er gewerkt wordt middels schematherapie.  


Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van individuele en groepsbehandeling binnen onze klinische behandeling voor cliënten met een verslaving. We werken voornamelijk met schematherapie en cognitieve gedragstherapie; Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van psychologisch onderzoek en/of intake gesprekken.


Je bent als psycholoog (mede)behandelaar. Dit betekent dat je uitvoering geeft aan het door de regiebehandelaar vastgestelde behandelplan. Je draagt actief bij aan de behandeling van onze cliënten. Je maakt deel uit van een enthousiast multidisciplinair team bestaande uit de psychiater, (GZ-) psychologen, verpleegkundigen, diëtist, systeemtherapeut en sociotherapeuten. 

Changes GGZ heeft een platte organisatie structuur, kortom; korte lijnen en weinig hiërarchie.


Interesse? Neem contact met ons op! Vragen? Bel met Rosanne Boer op 06 81136806.

Vereisten

  • Je hebt een afgeronde Master op het gebied van Klinische Psychologie; of big geregisteerd GZ Psycholoog (in opleiding).
  • Je hebt enkele jaren ervaring als behandelaar binnen de GGZ
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep, ervaring met het werken met eetstoornis cliënten en/of schematherapie is een pre;
  • Je gelooft in de visie van Changes GGZ en hebt een cliëntgerichte houding;
  • Je bent gedreven, leergierig en flexibel;
  • Beschikbaarheid in overleg; wenselijk is 24-36 uur per week