Overslaan naar content

Basispsycholoog

Op locatie
 • Weert, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.541 - € 5.335Verslavingskliniek Weert

Functieomschrijving

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij je kennis en ervaring als basispsycholoog in kunt zetten om onze cliënten met een verslavingsachtergrond verder te helpen in herstel? Onze enthousiaste collega’s van de dagbehandeling in Weert zijn ter uitbreiding van het team op zoek naar een ervaren basispsycholoog. Wil je aan de slag in een organisatie waar ruimte is om jouw ervaring in te zetten voor cliënt en doorontwikkeling van de behandeling? Maak kennis met Changes GGZ als werkgever!


Basispsycholoog

Locatie: Dagbehandeling Weert

24-36 uur per weekWat ga jij doen?

Als basispsycholoog werk je op onze dagbehandeling in Weert waardoor je een zeer afwisselende functie hebt. Je behandelt cliënten met verslavingsproblematiek. Een onderdeel van je werk is het voeren van intakegesprekken. Verder draag je actief bij aan de behandeling van onze cliënten. Je maakt deel uit van een enthousiast multidisciplinair team bestaande uit de psychiater, (GZ-) psychologen, verpleegkundigen, systeemtherapeut en sociotherapeuten.


Wie zijn wij? Maak kennis met Changes GGZ!

Persoonlijk en betrokken team

Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling met een enthousiast en gedreven team. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en de feedback die we krijgen van cliënten.


Geen symptoombestrijding, maar de kern van het probleem aanpakken

Changes GGZ is gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en vinden het daarom essentieel om gedurende de behandeling juist daarop te focussen. Wij bieden een divers behandelprogramma aan waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen om de cliënt een sterke basis mee te geven voor langdurig herstel van een eetstoornis of verslaving.


Locaties in Nederland en in Zuid-Afrika

Vanuit een zestal locaties in Nederland en in Zuid-Afrika helpen we cliënten weer grip op hun leven te krijgen. Sinds onze start in 2015 groeien wij zowel in team als behandelaanbod aanhoudend. Momenteel hebben wij circa 200 medewerkers in Nederland. Naast ambulante dagbehandelingen bieden we ook klinische opnames voor eetstoornis en verslaving en zijn er detox mogelijkheden. In deze functie ga je aan de slag op onze dagbehandeling in Weert.


Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten.


Wat bieden wij?

Changes GGZ blijft groeien en jij dus ook. In deze veelzijdige functie werk je in een dynamische omgeving die geen dag hetzelfde is en waarin je enorm veel kunt betekenen in het leven van een ander. Wij denken buiten vaste kaders en staan open voor jouw ambitie en ideeën om de behandeling of jezelf te ontwikkelen.  Bij ons kan je rekenen op:

 • Een contract voor 24-36 uur per week;
 • Werken in een dynamisch team, waar ruimte is voor innovatie, groei, ontwikkeling en jouw ideeën;
 • Salaris conform CAO GGZ (FWG 60; €3541- €5335 op basis van 36 uur, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring);
 • Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder natuurlijk vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, balansbudget, mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, fietsplan en korting op een flexibel sportabonnement.
 • Leuke extra's en mogelijkheden om je werkgeluk te vergroten;
 • Een uitstekende pensioenregeling voor je oude dag.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot basispsycholoog;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring opgebouwd, bij voorkeur in de verslavingszorg;
 • Je bent zelfstandig en hebt een hart voor de zorg;
 • Je hebt een goed inschattingsvermogen om te zien wat de cliënten nodig hebben en schakelt snel om daarop in te spelen;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Goed Gedrag (VOG) overleggen;
 • Je hebt een flinke dosis humor en geduld. 

 • Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Dit is een unieke kans voor een aanpakker, een pionier, die ook er niet voor schroomt om te fungeren als meewerkend voorman of voorvrouw. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact te maken!


  Wil jij als ervaren basispsycholoog bij Changes GGZ in Weert aan de slag? Reageer op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort om de tafel om kennis te maken!

Op locatie
 • Weert, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.541 - € 5.335
Verslavingskliniek Weert

of

Op locatie
 • Weert, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.541 - € 5.335
Verslavingskliniek Weert