GZ Psycholoog - kliniek Promentis

Functieomschrijving

Deel jij als GZ-psycholoog onze visie dat duurzaam herstel van een verslaving mogelijk is wanneer je het onderliggende probleem aanpakt? Wil jij de kans pakken om onze klinische behandeling door te ontwikkelen? Ter uitbreiding van het team van onze Promentis kliniek zijn we op zoek naar jou.

GZ-Psycholoog

Locatie: Promentis Weert

28-36 uur per week


We zoeken een gedreven, zelfbewuste en op de inhoud gerichte regiebehandelaar die altijd de beste zorg wil leveren aan de cliënt. Je straalt rust, hoop, gelijkwaardigheid en positiviteit uit naar cliënten en collega’s. Je bent oprecht betrokken bij de mensen die tegenover je zitten en nieuwsgierig naar het levensverhaal achter de persoon en hoe de persoon hierdoor gevormd is.

Wat ga je doen?

We richten ons bij Changes GGZ op het herstel van eetstoornissen en verslaving. De onderliggende problematiek staat hierbij centraal. Je behandelt cliënten met een verslaving die opgenomen zijn voor een intensief programma in de kliniek. Deze behandelingen vinden zowel in groepsverband als individueel plaats.

Jij bent als GZ-psycholoog onze regiebehandelaar. Dit betekent dat je verantwoordelijk wordt voor het uitzetten van het behandelplan. Je bent zichtbaar en draagt actief bij aan de behandeling en herstel van onze cliënten. Je werkt hiervoor nauw samen met je medebehandelaars (een klinisch psycholoog, psychotherapeut en verslavingsarts).

Wat bieden wij?

Je kunt bij ons rekenen op een afwisselende baan in een leuk, enthousiast team, waarin alle ruimte is voor groei en ontwikkeling. In de praktijk betekent dat:

 • Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie.
 • Werken in een dynamisch team, wat ruimte biedt voor groei en ontwikkeling.
 • Salaris conform CAO GGZ (FWG 65), afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder natuurlijk vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, keuzebudget en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Leuke extra’s, zoals een collectieve zorgverzekering, uitbetaling van overuren en mogelijkheden om je werkgeluk te vergroten.
 • Een uitstekende pensioenregeling voor je oude dag.

Wie zijn wij?

Changes GGZ is een jonge en eigenzinnige zorginstelling. We bieden vanuit een vijftal locaties in binnen- en buitenland zorg voor verslaving en eetstoornissen. Sinds onze start in 2015 groeien wij aanhoudend en momenteel hebben wij circa 100 medewerkers. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten. Daarnaast willen wij ons op een positieve manier onderscheiden van de reguliere GGZ-instellingen.

Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en dat het essentieel is om gedurende de behandeling de kern van het probleem aan te pakken. Wij hebben een divers behandelprogramma waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen. We bieden deskundige en professioneel zorg binnen een warm, veilig en huiselijk milieu. We zijn betrokken bij de mensen die bij ons verblijven en hun systemen. We kijken kritisch naar onszelf en vinden het belangrijk om onszelf continu te blijven ontwikkelen, om zo de steeds best mogelijke zorg te bieden die de mensen die hun ons vertrouwen schenken ook verdienen.

Functievereisten

Welke achtergrond komt van pas?

 • Je hebt een afgeronde Master op het gebied van Klinische Psychologie en bent BIG geregistreerd GZ-Psycholoog.
 • Je hebt enkele jaren ervaring als behandelaar binnen de GGZ.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep verslaving, ervaring met het werken met cliënten met een verslaving is een pre, maar geen must, wij bieden een omgeving waarin je kunt leren.
 • Je gelooft in de visie van Changes GGZ en hebt een cliëntgerichte houding
 • Je bent gedreven, leergierig en flexibel.
 • Je bent 28-36 uur per week beschikbaar om onze cliënten te helpen naar langdurig herstel van een verslaving (beschikbaarheid in overleg).


Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact maken.

Wil jij als GZ-psycholoog het verschil maken in de verslavingszorg? Reageer op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort om de tafel om kennis te maken.

Heb je vragen? Bel Tim van Lieshout (Locatiemanager Promentis in Weert) op het nummer 0657517415.