Huisarts (ZZP)

Functieomschrijving


Toe aan een uitdagende invulling voor een deel van je werkweek? Breid je werkgebied als huisarts uit naar de verslavingszorg! We zoeken een enthousiaste huisarts die zich bij het deskundige team van onze verslavingskliniek zal voegen om medische zorg te dragen voor cliënten die bij ons in de detox en het behandelprogramma zitten. Nieuwsgierig geworden? Lees verder en maak kennis met Changes GGZ!


Huisarts (ZZP)

Locatie: Kliniek Promentis (Weert)

6-12 uur per week


Wie zijn wij?

Changes GGZ is gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en vinden het daarom essentieel om gedurende de behandeling de kern van het probleem aan te pakken. Wij bieden een divers behandelprogramma aan waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen om de cliënt een sterke basis mee te geven voor langdurig herstel.


Changes GGZ is een jonge en eigenzinnige zorginstelling die vanuit een vijftal locaties in binnen- en buitenland zorg biedt om cliënten weer grip op hun leven te geven. Sinds onze start in 2015 groeien wij aanhoudend. Momenteel hebben wij circa 100 medewerkers in Nederland. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten. Daarnaast willen wij ons op een positieve manier onderscheiden van de reguliere GGZ-instellingen.


Locatie Promentis

In onze verslavingskliniek Promentis in Weert bieden we een detox faciliteit en klinisch behandelprogramma aan. Deskundige en professionele zorg binnen een warm, veilig en huiselijk milieu staat daarbij centraal. Ons team gelooft dat duurzaam herstel mogelijk is en straalt dit ook uit. Om onze cliënten van de best mogelijke zorg te kunnen voorzien, zijn we op zoek naar een huisarts die ons team voor 6-12 uur op ZZP-basis kan versterken.


Wat ga je bij ons doen?

Naast je eigen praktijk ga je voor een vast aantal uren aan de slag in een uitdagende werkomgeving. Jij zal je bezig gaan houden met:

 • het voeren van opnamegesprekken;
 • algehele medische zorg verlenen aan cliënten in zowel de detox als het behandelprogramma;
 • ondersteunen van verpleegkundig team bij praktische vertaling en uitvoering van zorg gerelateerde werkzaamheden.


Wat bieden wij?

Changes GGZ is een ambitieuze organisatie die blijft groeien en jij dus ook! Bij ons kan je rekenen op:

 • 6 tot 12 uur per week op ZZP-basis om onze cliënten te helpen naar langdurig herstel van hun verslaving.
 • Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie.
 • Werken in een dynamisch team, wat ruimte biedt voor groei en ontwikkeling.
 • Reiskostenvergoeding.

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een BIG-geregistreerde huisarts en parttime beschikbaar;
 • Je hebt affiniteit met deze doelgroep en wil je door middel van deze uitdaging hier verder in verdiepen;
 • Je hebt een open persoonlijkheid en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • Je bent sensitief, flexibel en stressbestendig;
 • Je kunt goed zelfstandig en in een team werken;
 • Je bent in staat een team van verpleegkundigen te ondersteunen met werkzaamheden.

Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact te maken!


Wil jij als huisarts het verschil maken voor cliënten met een verslaving? Reageer op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort om de tafel om kennis te maken!


Heb je vragen? Bel Tim van Lieshout (Locatiemanager Promentis in Weert) op het nummer 0657517415 voor meer informatie!