Kok

Functieomschrijving

Ben je creatief in de keuken en heb je verstand van het maken van gezonde maaltijden? Heb je ervaring met taken als facilitair medewerker? Lees dan snel verder, want misschien ben jij onze nieuwe kok!


Changes GGZ biedt specialistische hulp voor verslaving- en eetproblematiek. Deze zomer hebben wij een nieuwe kliniek geopend in Halsteren, bij Bergen op Zoom. Hier vangen wij continue circa 20 cliënten op. Deze kliniek heeft een huiselijke, warme setting en de keuken is hier een belangrijk onderdeel van het geheel. Voor de nieuwe kliniek zijn wij op zoek naar fulltime, zelfstandig werkende kok.


Wat ga je doen?
De maaltijden zijn voor de cliënten zijn belangrijke momenten van de dag en jij kunt het verschil maken. Als kok ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en bereiden van maaltijden en verricht je voorbereidende werkzaamheden voor het kookproces. Je geeft culinair invulling aan bepaalde evenementen. Samen met een diëtiste zorg je voor smakelijke en verantwoorde maaltijden. Daarnaast houd je je ook bezig met administratieve processen, zoals het plaatsen van bestellingen, het verwerken van mutaties en houd je zicht op de juiste werkuitvoering en werkverdeling. Werken aan de hand van HACCP-regelgeving en –receptuur is je niet vreemd.

Kortom: we zoeken een kok die bruist van de ideeën en die mee wil helpen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. 

Vereisten

Wat breng je mee?
Om succesvol te kunnen zijn in deze rol beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Jij bent ordelijk en netjes, flexibel in denken en doen, creatief in het vinden van oplossingen en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent een kei in het samenstellen en koken van gerechten en voor een stukje organisatie en planning in de keuken.

Verder vragen wij:

  • Mbo opleiding zelfstandig (instellings) kok;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een flexibele beschikbaarheid, we zoeken iemand voor 5 dagen per week, ma t/m vrij
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).