Locatie Manager verslavingskliniek Sint-Oedenrode

Functieomschrijving


Changes GGZ is op zoek naar een getalenteerde en ambitieuze manager voor haar nieuwe kliniek in Sint-Oedenrode. Ben je ‘business minded’ en wil je tegelijkertijd een maatschappelijke bijdrage leveren? Lees dan verder!


Wie zijn wij?
Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling, met een enthousiast en gedreven team. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten. Changes GGZ streeft naar het bereiken van duurzaam herstel van een verslaving of eetstoornis door middel van een multidisciplinair team dat zich inzet voor het bereiken van excellentie. 


Wat ga je doen?

Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de kliniek, je streeft voortdurend naar verbetering en efficiëntie. Je geeft leiding aan een multidisciplinair team, bestaande uit een klinisch psycholoog, psychotherapeut, verslavingsarts (GZ)-psychologen, verpleegkundigen, sociotherapeuten en ondersteunend personeel (administratief en facilitair). Je coacht, motiveert en ondersteunt de verschillende disciplines in hun ontwikkeling en bij het nastreven van excellentie. Je draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken en je bent het eerste aanspreekpunt voor personeel, specialisten en externe partijen. Medewerkers vormen een groot onderdeel van de successen van onze organisatie. We vinden het daarom erg belangrijk dat je een plezierige werkomgeving creëert en zichtbaar en bereikbaar bent voor medewerkers. Als locatiemanager draag je de verantwoordelijkheid voor strategische, financiële en operationele resultaten van de kliniek. Je beweegt je gemakkelijk en zelfstandig op het grensvlak van operationele en beleidsmatige activiteiten.  De functie is afwisselend en geeft vrijheid voor eigen inbreng.  Je pleegt regelmatig overleg met collega’s van andere vestigingen en rapporteert direct aan de directie.


Functievereisten


Wie ben jij?

  • Je hebt tenminste een HBO opleiding afgerond;
  • Je bent een enthousiaste en inspirerende leider met een positieve mindset;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het werken in de gezondheidszorg en het aansturen van teams van verschillende opleidingsniveaus;
  • Je bent te typeren als een ondernemende en evenwichtige persoonlijkheid, die zaken weloverwogen benadert, integer handelt en de voortgang kan bewaken;
  • Je bent een echte people manager en kan zelfstandig op veranderingen in de organisatie inspelen;
  • Je beschikt over netwerkvaardigheden.

Overige informatie

Het betreft een fulltime functie met als hoofdstandplaats Sint-Oedenrode. De functie is ingeschaald in FWG 65 van de CAO GGZ. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marianne Oudeman, bestuurder Changes GGZ, bereikbaar via 088 2426437. Je brief en CV ontvangen we graag via onderstaande button.