Psychiater

Functieomschrijving

Changes GGZ is een jonge en eigenzinnige zorginstelling. Changes GGZ biedt vanuit een viertal locaties in binnen- en buitenland zorg voor verslaving en eetstoornissen. Sinds onze start in 2015 groeien wij aanhoudend en momenteel hebben wij circa 50 medewerkers in Nederland. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten. Daarnaast willen wij ons op een positieve manier onderscheiden van de reguliere instellingen. Vanwege groei zijn we momenteel op zoek naar een Psychiater die ons team wil komen versterken.


Wil jij werken in een enthousiast en kundig team waarbij we werken aan langdurig herstel? Heb je interesse in het behandelen van eetstoornissen en verslaving? We zijn op zoek naar een Psychiater die energie krijgt van het opbouwen van een jonge organisatie en het leuk vindt om veel vrijheid en verantwoordelijkheid te krijgen binnen zijn/haar werkzaamheden.

Changes GGZ is gespecialiseerd in de behandeling van verslaving en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en dat het essentieel is om in de behandeling de kern van het probleem aan te pakken. Dit doen we voornamelijk door te werken met schematherapeutische technieken. Wij hebben een divers behandelprogramma waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen.

WERKZAAMHEDEN

Als Psychiater ben je hoofdbehandelaar en (medisch) verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten binnen de kliniek en de dagbehandeling. Zo houdt je je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek. Dit doe je zeker niet alleen; vanuit een multidisciplinair team wordt met elkaar gewerkt aan de zorg aan onze patiënten. Je maakt deel uit van een enthousiast multidisciplinair team bestaande uit (GZ-) psychologen, artsen, verpleegkundigen, diëtisten, systeemtherapeuten en sociotherapeuten.


WAT BIEDEN WIJ?
Werkplezier binnen een vernieuwende GGZ instelling in een uitdagende en veelzijdige functie;
Werken in een dynamisch team, wat ruimte biedt voor groei en ontwikkeling.

Functievereisten

Je beschikt over een registratie als Psychiater en bijbehorende BIG registratie en agb-code;

Je hebt affiniteit met onze doelgroep;

Je bent een echte teamspeler, maar ook goed in staat om zelfstandig te werken;

Je bent een communicatief vaardige collega, die anderen weet te motiveren;

Je hebt kennis van en ervaring met therapeutische behandelingen en diagnostisch onderzoek.