Psycholoog dagbehandeling

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe Psycholoog? Interesse in verslavingszorg of behandeling van eetstoornissen? Voor onze ambulante dagbehandeling in Breda zijn wij, vanwege uitbreiding van ons behandelaanbod, op zoek naar nieuwe collega's.


Changes GGZ biedt hoogwaardige zorg op een toegewijde en betrokken wijze. Wij behandelen verslaving, eetstoornissen en onderliggende problematiek. Naast onze klinieken, hebben wij in Breda een programma voor intensieve dagbehandeling. De ambulante dagbehandeling kan dienen als primaire behandeling of als vervolg op klinische behandeling.  Wil jij deel uitmaken van een enthousiast, leergierig en kundig team waarbij we werken aan langdurig herstel voor onze cliënten? Lees dan verder!


Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten. De behandeling richt zich voornamelijk op de onderliggende therapie waarbij er gewerkt wordt middels schematherapie.


Wat ga je precies doen?
Je behandelt cliënten met een eetstoornis of verslaving. We behandelen meerdere vormen van eetstoornissen en verslaving, waarin we ons sterk focussen op de onderliggende problematiek. De cliënten zijn voor een intensief psychotherapeutisch in een behandelprogramma opgenomen, maar slapen thuis. Zij doorlopen zowel individuele therapie als groepstherapie, waarin je een grote rol speelt. De hulpvraag van de cliënt staat altijd centraal.


Je draagt actief bij aan de behandeling van onze cliënten, bent zichtbaar en werkt nauw samen met de medebehandelaren. Je maakt deel uit van een enthousiast multidisciplinair team bestaande uit de psychiater, (GZ-) psychologen, diëtist, systeemtherapeut en sociotherapeuten.

Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur, kortom; korte lijnen en weinig hiërarchie. Kortom, bij ons kun je echt impact hebben.


Interesse? Vragen? Vrijblijvende kop koffie? 

Neem contact met ons op!

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde Master Psychologie
  • Je hebt enkele jaren ervaring als behandelaar binnen de GGZ
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep, ervaring met het werken met eetstoornis cliënten en/of schematherapie is een pre, maar geen must, wij bieden ook een omgeving waarin je kunt leren
  • Je gelooft in de visie van Changes GGZ en hebt een cliëntgerichte houding
  • Je bent gedreven, leergierig en flexibel
  • Beschikbaarheid in overleg; wenselijk is 24-36 uur per week