Psycholoog eetstoornissen

Functieomschrijving

Changes GGZ is een jonge en eigenzinnige zorginstelling. Changes GGZ biedt vanuit een viertal locaties in binnen- en buitenland zorg voor verslaving en eetstoornissen. Sinds onze start in 2015 groeien wij aanhoudend en momenteel hebben wij circa 50 medewerkers in Nederland. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten. Daarnaast willen wij ons op een positieve manier onderscheiden van de reguliere instellingen. Vanwege groei zijn we momenteel op zoek naar een basis psycholoog eetstoornissen die ons team wil komen versterken.

Changes GGZ is gespecialiseerd in de behandeling van verslaving en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en dat het essentieel is om in de behandeling de kern van het probleem aan te pakken. Dit doen we voornamelijk door te werken met schematherapeutische technieken. Wij hebben een divers behandelprogramma waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen.


Wil jij werken in een enthousiast en kundig team waarbij we werken aan langdurig herstel? Interesse in het behandelen van eetstoornissen en verslaving?


Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van individuele en groepsbehandeling binnen onze klinische behandeling voor cliënten met een eetstoornis. We werken voornamelijk met schematherapie en cognitieve gedragstherapie; Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van psychologisch onderzoek en/of intake gesprekken.


Je bent als psycholoog (mede)behandelaar. Dit betekent dat je uitvoering geeft aan het door de regiebehandelaar vastgestelde behandelplan. Je draagt actief bij aan de behandeling van onze cliënten. Je maakt deel uit van een enthousiast multidisciplinair team bestaande uit de psychiater, (GZ-) psychologen, verpleegkundigen, diëtist, systeemtherapeut en sociotherapeuten. 


Interesse? Neem contact met ons op! Vragen? Bel met Rosanne Boer op 06 81136806.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde Master op het gebied van Klinische Psychologie; of big geregisteerd GZ Psycholoog (in opleiding).
  • Je hebt enkele jaren ervaring als behandelaar binnen de GGZ
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep, ervaring met het werken met eetstoornis cliënten en/of schematherapie is een pre;
  • Je gelooft in de visie van Changes GGZ en hebt een cliëntgerichte houding;
  • Je bent gedreven, leergierig en flexibel;
  • Beschikbaarheid in overleg; wenselijk is 24-36 uur per week