Psycholoog

Functieomschrijving

Changes GGZ biedt specialistische hulp voor verslaving en eetproblematiek. Deze zomer hebben wij een nieuwe kliniek geopend in Halsteren, bij Bergen op Zoom. De klinische behandeling vindt plaats in een groene en huiselijke omgeving. De insteek van de behandeling is psychotherapeutisch, wij richten ons voornamelijk op de onderliggende problematiek (ipv alleen symptoombestrijding). Wil jij werken in een enthousiast en kundig team waarbij we werken aan langdurig herstel? Lees dan verder!

WIE ZIJN WIJ?
Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling, met een enthousiast en gedreven team. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten. 


We zijn op zoek naar een psycholoog die energie krijgt van het opbouwen van een jonge organisatie en het leuk vindt om veel vrijheid en verantwoordelijkheid te krijgen binnen zijn/haar werkzaamheden. Changes GGZ is gespecialiseerd in de behandeling van verslaving en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en dat het essentieel is om in de behandeling de kern van het probleem aan te pakken. Dit doen we voornamelijk door te werken met schematherapeutische technieken. Wij hebben een divers behandelprogramma waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen.


WERKZAAMHEDEN 

Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van individuele en groepsbehandeling binnen onze klinische behandeling voor cliënten met een eetstoornis. We werken voornamelijk met schematherapie en cognitieve gedragstherapie; Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van psychologisch onderzoek en/of intake gesprekken.


Je bent als psycholoog (mede)behandelaar. Dit betekent dat je uitvoering geeft aan het door de regiebehandelaar vastgestelde behandelplan. Je draagt actief bij aan de behandeling van onze cliënten. Je maakt deel uit van een enthousiast multidisciplinair team bestaande uit de psychiater, (GZ-) psychologen, verpleegkundigen, diëtist, systeemtherapeut en sociotherapeuten.

Changes GGZ heeft een platte organisatie structuur, kortom; korte lijnen en weinig hiërarchie.

BEN JIJ DE ENTHOUSIASTE KANDIDAAT DIE WE ZOEKEN?


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rosanne Boer, HR-adviseur, bereikbaar via 06 81136806. Je brief en CV ontvangen we graag via click apply.Vereisten

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding Klinische Psychologie
  • Ervaring met het werken met verslaving, eetstoornis en/of schematherapie is een pre;
  • Je gelooft in de visie van Changes GGZ en hebt een cliëntgerichte houding
  • Beschikbaarheid in overleg; wenselijk is 24-32 uur per week
  • Heb je nog geen ervaring met onze doelgroep eetstoornissen? Maar wel interesse om hierover te leren? Dan komen we ook graag met je in contact.