Systeemtherapeut 16-20 uur

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe Systeemtherapeut? Changes GGZ biedt kwalitatief hoogwaardige en tegelijk toegewijd, betrokken behandeling voor verslaving, eetstoornissen en onderliggende problematiek. Wil jij werken in een enthousiast en kundig team waarbij we werken aan langdurig herstel voor onze cliënten? Lees dan verder!


Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling, met een enthousiast en gedreven team. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten. De behandeling richt zich voornamelijk op de onderliggende therapie waarbij er gewerkt wordt middels schematherapie. 

WAT GA JE DOEN?

Als systeemtherapeut binnen Changes GGZ voer je systeemgesprekken. Je speelt daarin een belangrijke rol aangezien problemen vaak ontstaan uit de wisselwerking met de omgeving van cliënt. De functie is afwisselend en geeft vrijheid voor eigen inbreng. Naast bovengenoemde werkzaamheden neem je deel aan multidisciplinair overleg en geef je advies aan je collega’s vanuit systemisch perspectief.

WAT BIEDEN WIJ?

Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie

Salaris conform CAO GGZ, afhankelijk van opleiding en ervaring

Interesse? Neem contact met ons op!

Functievereisten

  • Je bent geregistreerd bij de NVRG als systeemtherapeut of je zit in het einde van je opleidingstraject
  • Je hebt ervaring in het werken met mensen met een eetstoornis en/of verslaving
  • Je hebt ervaring in het creëren en vergroten van de dialogische ruimte in systeemgesprekken
  • Ervaring met narratief werken is een pre
  • Je kunt zowel zelfstandig, als in teamverband werken