Systeemtherapeut 24-32 uur

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe Systeemtherapeut? Veranderingen biedt hoogwaardige en gezamenlijke gericht, betrokken behandeling voor verslaving, eetstoornissen en onderliggende problematiek. Wil jij werken in een enthousiast en deskundig team waarbij we werken aan langdurig herstel voor onze cliënten? Lees dan verder!


Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling, met een enthousiast en gedreven team. We zijn continu op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten. De behandeling richt zich voornamelijk op de onderliggende therapie. 

WAT GA JE DOEN?

Als systeemtherapeut binnen Changes GGZ voer je systeemgesprekken. Je speelt een belangrijke rol. We hechten veel aan de aandacht van naasten bij de behandeling van onze cliënten en zorgen ervoor dat er voldoende aandacht is voor de dynamiek tussen de cliënt en diens omgeving. Wij geloven dat duurzaam herstel met goede ondersteuning vanuit het systeem beter lukt. Daarom kiezen we ervoor om de systeemtherapie te intensiveren. De functie is afwisselend en geeft vrijheid voor eigen inbreng. Naast voortgang werkzaamheden neem je deel aan multidisciplinair overleg en geef je advies aan je collega's vanuit systemisch perspectief.

WAT BIEDEN WIJ?

Werkplezier binnen een uitdagend en veelzijdig functie en samen met een gezellig, warm en betrokken team

Salaris conform CAO GGZ, afhankelijk van opleiding en ervaring

Interesse? Neem contact met ons op!

Functievereisten

  • Je bent geregistreerd bij de NVRG als systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker van je zit in een opleidingstraject. 
  • Ervaring in het werken met mensen met een eetstoornis en/of verslaving is een pre
  • Je hebt ervaring in het creëren en vergroten van de dialogische ruimte in systeemgesprekken.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken