Skip to content

Systeemtherapeut / systemisch werker

Weert, Noord-Brabant, NederlandVerslavingskliniek Weert

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe systeemtherapeut / systemisch werker? Changes GGZ biedt hoogwaardige en gezamenlijke gericht, betrokken behandeling voor verslaving, eetstoornissen en onderliggende problematiek. Je gaat bij onze verslavingskliniek in Weert aan de slag met cliënten met een verslaving. Wil jij vanuit jouw visie en kennis cliënten in beweging brengen? Lees dan snel verder en maak kennis met Changes GGZ!

Systeemtherapeut / systemisch werker

Locatie: Verslavingskliniek Weert

32-36 uur per week Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling, met een enthousiast en gedreven team. We zijn continu op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten. De behandeling richt zich voornamelijk op de onderliggende therapie. 

Wat ga je doen?

Als systeemtherapeut / systemisch werker binnen Changes GGZ voer je systeemgesprekken. Je speelt een belangrijke rol. We hechten veel aan de aandacht van naasten bij de behandeling van onze cliënten en zorgen ervoor dat er voldoende aandacht is voor de dynamiek tussen de cliënt en diens omgeving. Wij geloven dat duurzaam herstel met goede ondersteuning vanuit het systeem beter lukt. Daarom kiezen we ervoor om de systeemtherapie te intensiveren. De functie is afwisselend en geeft vrijheid voor eigen inbreng. Naast voortgang werkzaamheden neem je deel aan multidisciplinair overleg en geef je advies aan je collega's vanuit systemisch perspectief.

Wie zijn wij? Maak kennis met Changes GGZ!


Persoonlijk en betrokken team

Bij Changes GGZ in Weert werken we samen aan duurzaam herstel van verslavingen en eetproblematiek. Je gaat werken in ons verslavingscentrum in het Noord-Limburgse Weert. Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling, met een enthousiast en gedreven team. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten.


Geen symptoombestrijding, maar de kern van het probleem aanpakken

Changes GGZ is gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en vinden het daarom essentieel om gedurende de behandeling juist daarop te focussen. Wij bieden een divers behandelprogramma aan waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen om de cliënt een sterke basis mee te geven voor langdurig herstel van een eetstoornis of verslaving.


Locaties in Nederland en in Zuid-Afrika

Vanuit een vijftal locaties in Nederland en in Zuid-Afrika helpen we cliënten weer grip op hun leven te krijgen. Naast ambulante dagbehandelingen bieden we ook klinische opnames voor eetstoornis en verslaving en zijn er detox mogelijkheden. Sinds onze start in 2015 groeien wij zowel in team als behandelaanbod aanhoudend. Momenteel hebben wij circa 175 medewerkers in Nederland. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten.


Wat bieden wij?

Changes GGZ blijft groeien en jij dus ook. In deze veelzijdige functie werk je in een dynamische omgeving die geen dag hetzelfde is en waarin je enorm veel kunt betekenen in het leven van een ander. Wij denken buiten vaste kaders en staan open voor jouw ambitie en ideeën om de behandeling of jezelf te ontwikkelen.  Bij ons kan je rekenen op:

 • Een contract voor 32- 36 uur per week.
 • Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie.
 • Werken in een dynamisch team, waar ruimte is voor groei, ontwikkeling en jouw ideeën.
 • Salaris conform CAO GGZ, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder natuurlijk vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, keuzebudget en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Leuke extra’s en mogelijkheden om je werkgeluk te vergroten.
 • Een uitstekende pensioenregeling voor je oude dag.Vereisten

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding systeemtherapeut / systemisch werker.
 • Je bent geregistreerd bij de NVRG als systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker.
 • Ervaring in het werken met mensen met een eetstoornis en/of verslaving is een pre.
 • Je hebt ervaring in het creëren en vergroten van de dialogische ruimte in systeemgesprekken.
 • Je hebt oprechte interesse in onze cliënten en handelt pro-actief in je werk.
 • Je kunt je eigen werk goed zelfstandig oppakken en afstemmen met je andere collega's uit het multidisciplinaire team.
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.


Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact te maken!


Wil jij als systeemtherapeut / systeemtherapeutisch werker het verschil maken voor onze cliënten met een verslaving? Reageer op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort om de tafel om kennis te maken!

Weert, Noord-Brabant, Nederland
Verslavingskliniek Weert

of

Weert, Noord-Brabant, Nederland
Verslavingskliniek Weert