Overslaan naar content

Vaktherapeut eetstoorniskliniek

Halsteren, Noord-Brabant, Nederland€ 3.076 - € 4.785Eetstoorniskliniek Halsteren

Functieomschrijving

Ben jij als vaktherapeut of psychomotorisch therapeut (PMT) op zoek naar een uitdaging in de eetstoorniszorg in regio Noord-Brabant? Het team van onze eetstoorniskliniek in Halsteren is ter versterking van het team op zoek naar een enthousiaste vaktherapeut die ervaring heeft met psychotrauma. In deze rol lever je een belangrijk aandeel in het herstelproces van onze cliënten (jeugd en volwassenen) en kom je op een plek te werken waar ruimte is voor jouw inbreng. Je gaat aan de slag in een warm, multidisciplinair team dat gelooft in een doortastende aanpak om de onderliggende problematiek van de eetstoornis aan te pakken. Wil jij vanuit jouw visie, kennis en ervaring onze cliënten in beweging zetten? Lees snel verder en maak kennis met Changes GGZ als werkgever!


Vaktherapeut (PMT) eetstoorniskliniek

Locatie: Eetstoorniskliniek Halsteren

18-24 uur per week


Wat ga jij doen?

Jij gaat als vaktherapeut aan de slag met cliënten van jeugd en volwassen afdeling van de eetstoorniskliniek in Halsteren. We werken graag ervarings- en lichaamsgericht en zijn op zoek naar een collega die inhoudelijk kan aansluiten bij ons traumateam. Je komt bij ons in een warm, betrokken team terecht waarin oog is voor cliënten én elkaar.

 • Samen met je collega’s uit het multidisciplinaire team geef je vorm aan de behandeling en werk je vanuit jouw rol aan herstel van de cliënt met een eetstoornis.
 • Je voert therapiesessies uit in zowel behandelgroepen als bij onze individuele trajecten.
 • Jouw ervaringsgerichte therapie zal gecombineerd worden met de andere behandelvormen om de onderliggende problematiek van de hulpvraag te achterhalen en verwerken.
 • Je werkt nauw samen met de (regie)behandelaren om vanuit jouw expertise uitvoering te geven aan het vaktherapeutische plan dat is opgesteld voor de cliënt.
 • Je rapporteert en bespreekt tijdens multidisciplinaire overleggen met je collega's je observaties en de voortgang van het behandelproces.
 • Je krijgt de ruimte om het traumateam mee te ontwikkelen.


Wie zijn wij? Maak kennis met Changes GGZ!
Persoonlijk en betrokken team 

Bij Changes GGZ in Halsteren werken we met een vakkundig team samen aan duurzaam herstel van eetproblematiek. In onze eetstoorniskliniek in Halsteren is een afdeling voor jeugd (v.a. 15 jaar) en volwassenen, waar mensen gedurende de klinische opname 24/7 verblijven voor een duur van 8 tot 12 weken. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het enthousiaste en gedreven team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en de feedback die we van cliënten krijgen. 


Geen symptoombestrijding, maar de kern van het probleem aanpakken

Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en vinden het daarom essentieel om gedurende de behandeling juist daarop te focussen. Wij bieden een divers behandelprogramma aan waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen om de cliënt een sterke basis mee te geven voor langdurig herstel van een eetstoornis of verslaving. 


Locaties in Nederland en in Zuid-Afrika 

Vanuit een vijftal locaties in Nederland en in Zuid-Afrika helpen we cliënten weer grip op hun leven te krijgen. Naast ambulante dagbehandelingen bieden we ook klinische opnames voor eetstoornis en verslaving en zijn er detox mogelijkheden. Sinds onze start in 2015 groeien wij zowel in team als behandelaanbod aanhoudend. Momenteel hebben wij circa 175 medewerkers in Nederland. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten.
Wat bieden wij jou?

Changes GGZ blijft groeien en jij dus ook. In deze veelzijdige functie werk je in een dynamische omgeving die geen dag hetzelfde is en waarin je enorm veel kunt betekenen in het leven van een ander. Wij denken buiten vaste kaders en staan open voor jouw ambitie en ideeën om de behandeling of jezelf te ontwikkelen.  Bij ons kan je rekenen op:

 • Een contract voor 18-24 uur per week.
 • Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie.
 • Werken in een dynamisch team, waar ruimte is voor groei, ontwikkeling en jouw ideeën.
 • Salaris conform CAO GGZ (FWG 55; minimaal €3.076 en maximaal €4.785), inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder natuurlijk vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, keuzebudget en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Leuke extra’s en mogelijkheden om je werkgeluk te vergroten.
 • Een uitstekende pensioenregeling voor je oude dag.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Jij bent een vaktherapeut met (ruime) werkervaring met psychotrauma.
 • Je bent afgestudeerd vaktherapeut (drama of PMT is een pré).
 • Je hebt een registratie bij de beroepsvereniging.
 • Je hebt een AGB-registratie (of bent bereid deze aan te vragen).
 • Je hebt affiniteit met eetstoornisproblematiek en trauma.
 • Je hebt oprechte interesse in onze cliënten en handelt pro-actief in je werk.
 • Je kunt je eigen werk goed zelfstandig oppakken en afstemmen met je andere collega's uit het multidisciplinaire team.
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.


Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact te maken!


Wil jij als vaktherapeut het verschil maken voor onze cliënten met een eetstoornis? Reageer op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort om de tafel om kennis te maken!


Halsteren, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.076 - € 4.785
Eetstoorniskliniek Halsteren

of

Halsteren, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.076 - € 4.785
Eetstoorniskliniek Halsteren