Overslaan naar content

Verpleegkundig specialist

Op locatie
 • Breda, Noord-Brabant, Nederland
Dagbehandeling Breda

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe verpleegkundig specialist (regiebehandelaar)? Changes GGZ biedt hoogwaardige en gezamenlijke gericht, betrokken behandeling voor verslaving, eetstoornissen en onderliggende problematiek. In deze functie werk je op twee van onze locaties en ligt een sterke focus op de behandeling van cliënten met een verslaving, eetstoornis en/of trauma. Je gaat op onze dagbehandeling locatie Hoge Mosten in Breda met cliënten met een eetstoornis of verslaving aan de slag. Daarnaast zal je een deel van de week werkzaam zijn in onze eetstoorniskliniek in Halsteren. Vanaf deze locaties bieden we bovendien een gespecialiseerde traumabehandeling. Wil jij vanuit jouw visie en kennis cliënten in beweging brengen? Lees dan snel verder en maak kennis met Changes GGZ!


Verpleegkundig specialist

Locatie: Dagbehandeling Breda & Eetstoorniskliniek Halsteren (hybride werken mogelijk in overleg)

12-36 uur per week (in overleg)Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling, met een enthousiast en gedreven team. We zijn continu op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten. De behandeling richt zich voornamelijk op de onderliggende therapie.

Wat ga je doen?

Wil jij werken in een enthousiast en kundig teams waarbij we werken aan langdurig herstel? Interesse in het behandelen van eetstoornissen, verslaving en trauma? We zijn op zoek naar een Verpleegkundig Specialist die energie krijgt van het opbouwen van een jonge organisatie en het leuk vindt om veel vrijheid en verantwoordelijkheid te krijgen binnen zijn/haar werkzaamheden. 

Als verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar en speel je belangrijke rol binnen ons team. Je behandelt je eigen patiënten en bent o.a. nauw betrokken bij het intake proces. Je kunt deze functie vormgeven naar eigen inzicht, in overleg. We bieden de mogelijkheid om te werken vanaf onze dagbehandeling locatie in Breda en in onze eetstoorniskliniek in Halsteren, maar gedeeltelijk vanuit huis werken is een mogelijk.


Wie zijn wij? Maak kennis met Changes GGZ!

Changes GGZ is gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en vinden het daarom essentieel om gedurende de behandeling de kern van het probleem aan te pakken. Wij bieden een divers behandelprogramma aan waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen om de cliënt een sterke basis mee te geven voor langdurig herstel van een eetstoornis of verslaving.


Vanuit een vijftal locaties in binnen- en buitenland helpen we cliënten weer grip op hun leven te krijgen. Naast ambulante dagbehandelingen bieden we ook klinische opnames voor eetstoornis en verslaving en zijn er detox mogelijkheden. Sinds onze start in 2015 groeien wij zowel in team als behandelaanbod aanhoudend. Momenteel hebben wij circa 200 medewerkers in Nederland. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten.


Wat bieden wij?

Changes GGZ blijft groeien en jij dus ook. In deze veelzijdige functie werk je in een dynamische omgeving die geen dag hetzelfde is en waarin je enorm veel kunt betekenen in het leven van een ander. Wij denken buiten vaste kaders en staan open voor jouw ambitie en ideeën om de behandeling of jezelf te ontwikkelen.  

Bij ons kan je rekenen op:

 • Een contract voor 12-36 uur per week (in overleg overeen te komen).
 • Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie.
 • Werken in een dynamisch team, waar ruimte is voor groei, ontwikkeling en jouw ideeën.
 • Salaris conform CAO GGZ schaal 65, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder natuurlijk vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, keuzebudget en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Leuke extra’s en mogelijkheden om je werkgeluk te vergroten.
 • Een uitstekende pensioenregeling voor je oude dag.Vereisten

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ.
 • Je hebt ervaring met behandeling van trauma.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroepen eetstoornis- en verslavingszorg.
 • Je bent enthousiast, leergierig en een teamspeler.
 • Je hebt ervaring in het werken met mensen met een verslaving en/of eetstoornis (pre).
 • Je hebt oprechte interesse in onze cliënten en handelt pro-actief in je werk.
 • Je kunt je eigen werk goed zelfstandig oppakken en afstemmen met je andere collega's uit het multidisciplinaire team.
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact te maken!


Wil jij als verpleegkundig specialist het verschil maken voor onze cliënten met een eetstoornis of verslaving? Reageer op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort om de tafel om kennis te maken!

Op locatie
 • Breda, Noord-Brabant, Nederland
Dagbehandeling Breda

of

Op locatie
 • Breda, Noord-Brabant, Nederland
Dagbehandeling Breda