Overslaan naar content

Verpleegkundige (mbo)

Op locatie
 • Weert, Limburg, Nederland
€ 2.451 - € 3.863Verslavingskliniek Weert

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven GGZ verpleegkundige (mbo) en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze verslavingskliniek in Weert zoeken wij een enthousiaste verpleegkundige die zich wil inzetten voor het welzijn en herstel van onze cliënten in de kliniek en detox. Werk jij graag in een deskundig, persoonlijk en enthousiast team van diverse professionals en wil je een waardevolle bijdrage leveren aan het langdurige herstel van onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder en ontdek hoe jij ons team kunt versterken! 


Verpleegkundige (mbo)

Locatie: Changes GGZ Weert

24-36 uur per week


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige speel je een belangrijke rol in het behandelteam van onze verslavingskliniek. Je zet je in voor het welzijn en herstel van cliënten in onze kliniek en detox bij Changes GGZ Weert. Met verpleegkundige zorg gericht op de individuele behandeldoelen van de cliënt lever je een bijdrage aan duurzaam herstel. Je kijkt en luistert naar het hele verhaal van de cliënt en hebt een open, cliëntgerichte houding. Tevens kun je ook begrenzen als de situatie daarom vraagt. Om deze behandeldoelen zo goed mogelijk te kunnen behalen, werk je niet alleen intensief samen met de cliënt, maar ook met je collega’s van het multidisciplinaire team.


Als verpleegkundige maak je deel uit van ons multidisciplinaire team, waarin iedereen vanuit zijn/haar eigen expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: optimale zorg leveren voor onze cliënten, zodat zij een belangrijke basis leggen voor langdurig herstel van een verslaving of eetprobleem. Naast de zorg en begeleiding aan patiënten neem je ook actief deel aan activiteiten ten behoeve van de ontwikkeling van de kliniek


Wie zijn wij?


Geen symptoombestrijding, maar de kern van het probleem aanpakken

Changes GGZ is gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en vinden het daarom essentieel om gedurende de behandeling juist daarop te focussen. Wij bieden vanuit verschillende locaties in binnen- en buitenland een divers behandelprogramma aan waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen om de cliënt een sterke basis mee te geven voor langdurig herstel van een eetstoornis of verslaving. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten.


Locaties in Nederland en Zuid-Afrika

Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling die vanuit onze start in 2015 aanhoudend groeit in zowel het team als behandelaanbod. Vanuit een achttal locaties in Nederland en in Zuid-Afrika helpen we cliënten weer grip op hun leven te krijgen. Momenteel hebben wij circa 200 medewerkers in Nederland. Naast ambulante dagbehandelingen bieden we ook klinische opnames voor eetstoornis en verslaving en zijn er detox mogelijkheden. In deze functie ga je als verpleegkundige aan de slag in onze kliniek in Weert, waar de cliënt terechtkan voor detox of een klinische behandeling.


Persoonlijk en betrokken team

Het enthousiaste en gedreven team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en de feedback die we krijgen van cliënten.


Tip: benieuwd naar deze locatie en de collega’s die er werken? Bekijk de locatievideo op ons YouTube kanaal en maak kennis met Changes GGZ Weert!Wat bieden wij?

Changes GGZ blijft groeien en jij dus ook. Bij ons kan je rekenen op:

 • Een contract voor 24 tot 36 uur per week om onze cliënten te helpen naar langdurig herstel van hun verslaving (beschikbaarheid in overleg).
 • Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie.
 • Werken in een dynamisch team, wat ruimte biedt voor groei en ontwikkeling.
 • Salaris conform CAO GGZ (FWG 45; minimaal €2.451 en maximaal €3.863), afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder natuurlijk vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, keuzebudget, mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, fietsplan en korting op een flexibel sportabonnement.
 • Leuke extra’s, zoals een collectieve zorgverzekering, uitbetaling van overuren en mogelijkheden om je werkgeluk te vergroten.
 • Een uitstekende pensioenregeling voor je oude dag.

Vereisten

Wat is jouw achtergrond?

 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde (mbo-4 verpleegkundige);
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
 • Je bent leergierig;
 • Je hebt enkele jaren ervaring als verpleegkundige;
 • Je bent bereid verschillende diensten te draaien;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Ervaring in werken met mensen met een verslaving is een pre.


Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact maken.


Wil jij als verpleegkundige het verschil maken in de verslavingszorg? Reageer op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort om de tafel om kennis te maken.


Op locatie
 • Weert, Limburg, Nederland
€ 2.451 - € 3.863
Verslavingskliniek Weert

of

Op locatie
 • Weert, Limburg, Nederland
€ 2.451 - € 3.863
Verslavingskliniek Weert