Verpleegkundige (mbo/hbo)

Functieomschrijving

Ben jij onze verpleegkundige voor de nieuwe kliniek van Changes GGZ bij Bergen op Zoom? Changes GGZ biedt specialistische hulp voor verslaving en eetproblematiek. Wil jij werken in een enthousiast en kundig team waarbij we werken aan langdurig herstel voor onze cliënten? Lees dan verder!

WIE ZIJN WIJ?
Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling, met een enthousiast en gedreven team. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten. De behandeling richt zich voornamelijk op de onderliggende therapie waarbij er gewerkt wordt middels schematherapie. Deze zomer openen wij een nieuwe kliniek voor eetstoornissen in de buurt van Bergen op Zoom.

WAT GA JE DOEN?
Als Verpleegkundige speel je een belangrijke rol in het behandelteam. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de verpleegkundige zorg en begeleiding in het algemeen. Daarnaast geef je samen met de patiënt de zorg vorm op basis van individuele behandeldoelen. Je kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt en hebt een open, klantgerichte houding. Tevens kun je ook begrenzen als de situatie daarom vraagt. Om deze doelen zo goed mogelijk te bereiken, werk je niet alleen intensief samen met de patiënt, maar ook met je collega’s van het multidisciplinaire team en eventuele naasten.

Als verpleegkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, waarin iedereen vanuit zijn/haar eigen expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: goede zorg voor onze patiënten. Naast de zorg en begeleiding aan patiënten neem je ook actief deel aan activiteiten ten behoeve van de ontwikkeling van de kliniek.

WAT BIEDEN WIJ?
Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie;
Werken in een dynamisch team, wat ruimte biedt voor groei en ontwikkeling;
Salaris conform CAO GGZ, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Vereisten

WIE BEN JIJ?
Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde (HBO-V, B-verpleegkundige);
Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
Je bent leergierig;
Je hebt enkele jaren ervaring als verpleegkundige;
Je bent bereid verschillende diensten te draaien;
Je bent een echte teamspeler;
Ervaring in het werken met mensen met een eetstoornis is een pre.