Verpleegkundige

Functieomschrijving

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als GGZ verpleegkundige? We zijn voor onze verslavingskliniek in Weert op zoek naar een verpleegkundige die zorg gaat dragen voor onze cliënten die in de kliniek en detox zijn opgenomen. Wil jij in een kundig, persoonlijk en enthousiast team aan de slag en jouw bijdrage leveren aan langdurig herstel voor onze cliënten? Lees dan snel verder!


Verpleegkundige

Locatie: Promentis Weert

24-36 uur per week


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige speel je een belangrijke rol in het behandelteam en dagelijkse leven van de cliënten in onze verslavingskliniek. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de verpleegkundige zorg en begeleiding in het algemeen. Daarnaast geef je samen met de cliënt de zorg mede vorm op basis van individuele behandeldoelen. Je geeft invulling aan mentorschap van cliënten, coördineert en plant de dagelijkse gang van zaken en monitort de vitale functies, kijkt en luistert naar het hele verhaal van de cliënt. In je werk heb je een open, cliëntgerichte houding en kunt begrenzen als de situatie daarom vraagt. Om deze behandeldoelen zo goed mogelijk te kunnen behalen, werk je niet alleen intensief samen met de cliënt, maar ook met je collega’s van het multidisciplinaire team en eventuele naasten.


Als verpleegkundige maak je deel uit van ons multidisciplinaire team, waarin iedereen vanuit zijn/haar eigen expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: optimale zorg leveren voor onze cliënten, zodat zij een belangrijke basis leggen voor langdurig herstel van een verslaving of eetprobleem. Naast de zorg en begeleiding aan patiënten neem je ook actief deel aan activiteiten ten behoeve van de ontwikkeling van de kliniek


Wie zijn wij?

Je gaat werken in onze verslavingskliniek Promentis in het Noord-Limburgse Weert. Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling, met een enthousiast en gedreven team. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten. 


Wat bieden wij?

Changes GGZ blijft groeien en jij dus ook. Bij ons kan je rekenen op:

 • Een contract voor 24 tot 36 uur per week om onze cliënten te helpen naar langdurig herstel van hun verslaving (beschikbaarheid in overleg).
 • Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie.
 • Werken in een dynamisch team, wat ruimte biedt voor groei en ontwikkeling.
 • Salaris conform CAO GGZ (FWG 50), afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder natuurlijk vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, keuzebudget en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Leuke extra’s, zoals een collectieve zorgverzekering en mogelijkheden om je werkgeluk te vergroten.
 • Een uitstekende pensioenregeling voor je oude dag.

Functievereisten

Wat is jouw achtergrond?

 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde (hbo-V, B-verpleegkundige);
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
 • Je bent leergierig;
 • Je hebt enkele jaren ervaring als verpleegkundige;
 • Je bent bereid verschillende diensten te draaien;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Ervaring in werken met mensen met een verslaving is een pre.


Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact maken.


Wil jij als verpleegkundige het verschil maken in de verslavingszorg? Reageer op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort om de tafel om kennis te maken.

Heb je vragen? Bel Tim van Lieshout (Locatiemanager Promentis in Weert) op het nummer 0657517415.