Overslaan naar content

Vestigingscoördinator Safehouse

Op locatie
 • Weert, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.737 - € 4.263Verslavingskliniek Weert

Functieomschrijving

Voor ons nieuw te openen safehouse in Weert zijn we op zoek naar een enthousiaste Vestigingscoördinator. In deze functie ben je nauw betrokken bij de opstart en doorontwikkeling van deze nieuwe afdeling van Changes GGZ. 

Ben jij de pionier die klaar is voor een nieuwe stap bij een jonge, eigenzinnige zorginstelling? Wil je een werkweek tegemoet gaan waarin veel vrijheid zit om met jouw kennis, ideeën en ervaring een nieuw team op te starten en samen een mooie plek voor onze cliënten te creëren en doorontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Vestigingscoördinator Safehouse

Locatie: Safehouse Weert

32-36 uur per week | Beoogde startdatum 1-5 (in overleg)Wat ga jij doen?


Jij staat als Vestigingscoördinator aan het roer van ons nieuwe safehouse in Weert. In deze nieuwe functie heb je binnen gestelde kaders veel vrijheid om samen met jouw team een mooie plek te creëren voor onze bewoners. Aangezien het safehouse nieuw gaat starten is nog niet alles uitgekristalliseerd en in beton gegoten. In deze functie krijg je op veel vlakken vrijheid om op te starten en door te ontwikkelen wat in de praktijk wel of juist niet goed werkt. Jouw input, initiatief en kennis zijn hierbij van groot belang. 

Tot jouw takenpakket behoren de volgende werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken;
 • Overzicht bewaren en bewaken over de trajecten van verschillende bewoners;
 • Fungeren als contactpersoon voor externe partijen;
 • Aansturen en ondersteunen van persoonlijk begeleiders;
 • Coachen van persoonlijk begeleiders bij hun leerdoelen;
 • Tijdig bijsturen waar nodig, inherent aan onze organisatie.

Je staat er als vestiging coördinator natuurlijk niet alleen voor, want door onze jarenlange ervaring in de behandeling van onder meer verslaving hebben we voldoende kennis om je zowel op inhoudelijk als organisatorisch vlak te ondersteunen.


Wie zijn wij? Maak kennis met Changes GGZ!

Changes GGZ in Weert

Changes GGZ is een jonge, ambitieuze GGZ-instelling, met een enthousiast en gedreven team. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en groei in ons behandelaanbod, waarin de cliënt centraal staat. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en feedback van cliënten.

Bij Changes GGZ in Weert werken we samen aan duurzaam herstel van verslaving. Je gaat werken in ons nieuwe safehouse dat nabij ons verslavingscentrum (met detox, verslavingskliniek en dagbehandeling) in het Noord-Limburgse Weert is gelegen.


Geen symptoombestrijding, maar de kern van het probleem aanpakken

Changes GGZ is gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en vinden het daarom essentieel om gedurende de behandeling juist daarop te focussen. Wij bieden een divers behandelprogramma aan waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen om de cliënt een sterke basis mee te geven voor langdurig herstel van een eetstoornis of verslaving.


Locaties in Nederland en in Zuid-Afrika

Vanuit een zestal locaties in Nederland en in Zuid-Afrika helpen we cliënten weer grip op hun leven te krijgen. Naast ambulante dagbehandelingen bieden we ook klinische opnames voor eetstoornis en verslaving en zijn er detox mogelijkheden. Sinds onze start in 2015 groeien wij zowel in team als behandelaanbod aanhoudend. Momenteel hebben wij circa 200 medewerkers in Nederland. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten.


Wat bieden wij?

Zoals je tussen de regels door kunt lezen blijft Changes GGZ hard groeien en.. jij dus ook. In deze veelzijdige functie werk je in een dynamische omgeving die geen dag hetzelfde is en waarbij je veel kunt betekenen in het leven van een ander. We denken buiten vaste kaders en staan open voor jouw ambitie en ideeën. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract voor 32-36 uur per week, na een jaar zijn er mogelijkheden voor een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO GGZ (FWG 50; €2.737 - €4.263) bij ruime ervaring kan hiervan worden afgeweken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Laptop & mobiele telefoon;
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder natuurlijk vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, balansbudget, mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, fietsplan en korting op een flexibel sportabonnement.
 • De kans onderdeel te zijn van een snelgroeiende organisatie waarbij we hard werken, veel plezier hebben en waarbij er ook ruimte is om jezelf te ontwikkelen;
 • Leuke extra's en mogelijkheden om je werkgeluk te vergroten;
 • Een uitstekende pensioenregeling voor je oude dag.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Jij hebt HBO werk en denkniveau passend bij deze functie; .
 • Je bent enthousiast, leergierig en een teamspeler
 • Je hebt ruime ervaring met leiderschap binnen het sociaal domein, waarbij bewaken van overzicht, maar ook het aansturen van collega’s tot je takenpakket behoorde;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook al kent de functie regelmatige werktijden, in de dagelijkse praktijk zal er door onder meer ziekte en vakantie flexibiliteit van jou worden verwacht;
 • Je kunt structuur aanbrengen in een nieuwe omgeving zonder hierin heel rigide te zijn;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep verslaving;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit.


Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Dit is een unieke kans voor een aanpakker, een pionier, die ook er niet voor schroomt om te fungeren als meewerkend voorman of voorvrouw. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact te maken!


Wil jij als Vestigingscoördinator in Weert het verschil maken voor onze cliënten die in herstel zijn van een verslaving? Reageer op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort om de tafel om kennis te maken!

Op locatie
 • Weert, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.737 - € 4.263
Verslavingskliniek Weert

of

Op locatie
 • Weert, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.737 - € 4.263
Verslavingskliniek Weert